Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konzola ne radi!

Ogorčeni korisnici: 'Totalno razočaranje' PlayStationom 4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi PlayStation stigao je na američko tržište, no dio isporučenih konzola je neispravan pa bi ih Sony trebao zamijeniti

'Ne radi! Prava katastrofa!', 'Dodajte me na listu nezadovoljnih kupaca', 'Totalno razočaranje', samo su neki od komentara vlasnika nove Sonyjeve konzole koja je od kraja prošlog tjedna dostupna u SAD-u. Ubrzo nakon početka prodaje koju su obilježili veliki redovi ispred trgovina iz ove su se kompanije pohvalili kako su tijekom prva 24 sata prodali više od milijun komada ove konzole.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skupe igre! Ovo su loše vijesti za gamere! Slika nije dostupna Konzola nove generacije! Gameri pripremite se: Evo kada stiže PlayStation 4!

Počelo ludilo: Satima čekali na hladnoći da bi kupili…

No, pokazalo se da je dio tih konzola neispravan te na stranicama poput Amazona, Reddita i drugih sve veći broj nezadovoljnih vlasnika PS 4 spominje velike probleme koje imaju s novom konzolom – nekim korisnicima konzola se uopće neće pokrenuti do kraja te im cijelo vrijeme bljeska plava lampica (Blue light of death), dok je dijelu korisnika koji su uspjeli pokrenuti konzolu ona prestala raditi nakon nekog vremena.

Iz Sonyja su novinarima Huffington Posta priznali da je dio korisnika prijavio navedene probleme te kažu da pažljivo prate reakcije korisnika novog PlayStationa. Također, vjeruju da su ovo izolirani incidenti te da je do sada isporučen jako mali broj neispravnih konzola. Među recenzijama korisnika na Amazonu trenutno ima više od 1,900 recenzija korisnika koji su novom PlayStationu dali ocjenu 5, dok je skoro 750 korisnika PS 4 ocijenilo sa jedan te je većinom riječ o korisnicima čije konzole ne rade.

'Rat igraćih konzola': Sony predstavio PlayStation 4!

Korisnicima kojima konzole ne rade Sony bi ih trebao zamijeniti s novim modelima, a trenutno još nema službenih informacija koliki je broj neispravnih konzola isporučen do sada.

Neki tehnološki portali kažu da ovo ide na ruku Microsoftu koji ovaj mjesec također lansira svoju konzolu nove generacije Xbox One koja će na tržištu konkurirati novom modelu PlayStationa. Iako je riječ o odličnom uređaju, analitičari kažu da je trenutno u prednosti Sony čija je konzola sto dolara jeftinija od Microsoftove, što će mnogima biti dovoljan razlog da kupe novi model PlayStationa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene