Obavijesti Video Pretražite Navigacija
21. rujna u SAD-u i 5. listopada u Europi

Novi iPhone 5 u prodaji već za mjesec i pol!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje glasine kažu da će Apple predstaviti iPhone 5 12. rujna, u prodaji u SAD-u pojavit će se 21. rujna, a na europskom tržištu 5. listopada

Sve je veći broj glasina oko iPhonea 5 – iako su prvotne informacije govorile da će Apple ovaj telefon predstaviti u listopadu, čini se da će ga ljubitelji Applea moći kupiti ranije. Na blogu iMore prvo su objavili kako će Apple novi model svog telefona predstaviti na konferenciji koja će se održati 12. rujna, a nove informacije kažu da će se ovaj telefon u prodaji pojaviti već 21. rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna Jeftina kopija punjača iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

Na CNN-u kažu da je ekipa s iMorea nove informacije o iPhoneu dobila iz 'pouzdanih izvora' čije su se informacije o ranijim datumima izlaska Appleovih telefona pokazale točnima, a osim na ovom blogu, glasine o predstavljanju iPhonea 12. rujna objavljene su i na nekim drugim internetskim stranicama.

Hoće li razočarati sve? Pogledajte kako će izgledati ekran iPhonea 5!

iPhone 5 u prodaji bi se prvo trebao pojaviti na tržištu SAD-a, dok ga u Europi možemo očekivati tijekom prvog tjedna listopada, najvjerojatnije 5. listopada – tada ga očekujemo na tržištima većih europskih zemljama, a za pretpostaviti je da će se u Hrvatskoj pojaviti do kraja ove godine.

Kao i uvijek kada je Apple u pitanju, nikakvih službenih informacija o samom telefonu i datumu njegova predstavljanja i dolaska na tržište nema tako da se trenutno možemo pouzdati samo u glasine. iPhone 5 napokon bi trebao imati ekran veće dijagonale (svi dosadašnji modeli imali su ekran dijagonale 3,5 inča, dok bi novi model trebao imati 4 inčni ekran), navodno će biti tanji, imat će manji dock konektor, a možda i podršku za NFC za mobilno plaćanje i LTE za brzo mobilno surfanje.

Neke glasine čak kažu da bi Appleov izvršni direktor Tim Cook na konferenciji 12. rujna, osim novog iPhonea, trebao predstaviti i manji model iPada koji bi trebao imati ekran dijagonale 7,85 inča i navodno će koštati između 250 i 300 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene