Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftina kopija punjača

iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kini je zabilježen još jedan bizaran slučaj kvara iPhone 5 smartphone uređaja, zbog kojeg je kineska korisnica umalo ostala bez oka.

Apple pod pojmom 'Retina Display' sigurno nije mislio ništa fizički invazivno, no jednoj Kineskinji je u ruci tijekom razgovora eksplodirao iPhone 5, a jedan od šrapnela zabio joj se u rožnicu, prenosi Cnet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna iPhone 5S i iPhone 5C Još mjesec dana: Evo kada stiže novi iPhone!

>> Djevojku (23) usmrtio strujni udar iz iPhone 5-ice?!

Kineskinja je identificirana samo po prezimeni Li, a za Dalian Evening News je rekla kako je njezin godinu dana star iPhone pao na tlo prije nekog vremena te da je napukao na jednom kutu.

Li je rekla kako je na mobitel razgovarala punih 40 minuta, kad je osjetila kako joj je mobitel postao nepodnošljivo vruć u ruci. Pokušala je prekinuti poziv, no zaslon se 'smrznuo', nakon čega je uslijedila eksplozija, a Li završila u bolnici sa šrapnelom u oku.

Nedavno je isto tako u Kini jedna žena poginula koristeći iPhone, dok se još punio od strujnog udara. Tad se ustanovilo kako je krivac za elektrošok bila jeftina kopija punjača.

U slučaju nesretne Li, uzrok se još uvijek ne zna, no Apple je pokrenuo istragu oko incidenta. Li je rekla kako ne očekuje odštetu od Applea, a Apple joj neće priznati niti garanciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene