Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPhone 5S s Jobsovim potpisom!

Na razvoju sljedeće dvije generacije iPhonea radio je i Steve Jobs?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Appleovac slučajno odao kako ova kompanija već ima spremne dvije sljedeće generacije iPhonea na čijem je razvoju radio i Steve Jobs

Nakon smrti Stevea Jobsa brojni su mediji objavili kako je šef Applea već pripremio plan za sljedećih nekoliko godina kompanije te se tada najviše pisalo o pametnom televizoru koji će imati Jobsov potpis. No, osim televizora (o kojem puno čitamo, ali iz Applea do sada nije bilo nikakvih službenih informacija o njemu), Jobs je ostavio plan razvoja i za druge proizvode ove kompanije, a prema posljednjim informacijama, on je sudjelovao i u razvoju sljedeće dvije generacije iPhonea (iPhone 5S i iPhone 6).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna iPhone 5S i iPhone 5C Još mjesec dana: Evo kada stiže novi iPhone!

Apple će novi iPhone predstaviti već u lipnju?

Ove je informacije otkrio državni tužitelj iz San Francisca George Gascon koji ih je saznao od Michaela Foulkesa iz Applea koji mu je u razgovoru vezanom uz krađe telefona, slučajno otkrio kako je Apple već razvio sljedeće dvije generacije iPhonea i oba su modela razvijena u razdoblju 'prije Tima Cooka', dakle dok je Steve Jobs još bio živ i upravljao kompanijom.

Na Cnetu kažu kako su Gascon i Foulkes satima govorili o tzv. kill switch tehnologiji, odnosno mogućnosti da korisnik može onesposobiti ukradeni ili izgubljeni telefon na daljinu kako bi na taj način pokušale smanjiti brojne krađe telefona u San Franciscu (gdje su lopovima najprivlačniji upravo Appleovi telefoni) i kako je Gascon bio iznimno razočaran ponašanjem predstavnika Applea. Činilo mu se kako je Foulkes 'istreniran' da puno priča, a ne kaže ništa konkretno te kako je u razgovoru preskakao s jedne teme na drugu.

Jobs ostavio tajni četverogodišnji plan za Apple?

No, u tom preskakanju tema, čini se da je Foulkes, spomenuvši kako Apple već ima razvijene i gotove dvije generacije iPhonea i da su one razvijene prije nego je Tim Cook preuzeo kontrolu nad kompanijom, slučajno otkrio jednu od tajni vezanih uz buduće modele Appleovih telefona.

Naime, do sada nitko iz ove kompanije nije službeno spominjao nove modele iPhonea, kao niti datume kada bi ih Apple mogao predstaviti. Također, ako je iPhone 5S već spreman, to bi značilo da bi ga Apple zaista mogao uskoro predstaviti – sve više glasina kaže da će ga Tim Cook predstaviti u lipnju, a da će se u prodaji pojaviti u srpnju.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene