Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potpunosti mijenja tržište?

Evo zašto će Samsungov Galaxy S4 biti revolucionaran!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung za modele Galaxy S4 i S5 priprema revolucionarne ekrane koji će biti nelomljivi i savitljivi

Samsungov model Galaxy S2 proglašen je najboljim pametnim telefonom u 2011. godini, velike su šanse da Galaxy S3 uzme tu titulu za 2012. godinu, a u Samsungu već rade i na četvrtom modelu Galaxyja koji bi, osim još boljeg hardvera, trebao donijeti i neke revolucionarne novosti na mobilno tržište.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Telefon godine? Samsung predstavlja Galaxy S5! Slika nije dostupna 5 inčni Full HD ekran Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži!

Naime, ako je vjerovati informacijama koje su objavljene na Reutersu, Galaxy S4 imat će neuništivi, odnosno nelomljivi ekran, što je opcija koja bi, pored naprednog hardvera, trebala privući veliki broj korisnika.

Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži!

Mark Newman, tržišni analitičar u Stanford Bernsteinu rekao je novinarima Reutersa da nelomljivi ekran nije jedina novost koju Samsung priprema u svojim Galaxy S telefonima pa bi tako ekran Galaxyja S4 ili Galaxyja S5 trebao biti i – savitljiv.

Ova je kompanija već prikazala koncepte ovakvih savitljivih ekrana, a iako je ranije najavljeno da ćemo prve takve telefone vidjeti već ove godine, njihovo je predstavljanje ipak odgođeno za 2013. ili 2014. Neuništivi i savitljivi ekran u potpunosti će promijeniti tržište, smatra Newman.

Na Reutersu kažu da Samsung već duže vremena razvija Galaxy S4 pod kodnim imenom 'Project J', a osim revolucionarnog ekrana, ovaj će telefon imati i iznimno napredan hardver te bi ga trebao pogoniti snažni četverojezgreni procesor, imat će kameru rezolucije 13MP i još ekran još veće dijagonale (model Galaxy S3 ima 4,8 inčni ekran).

Samsung za sljedeću godinu najavio mobitele sa savitljivim ekranima

Osim veće dijagonale, ekran Galaxyja S4 imat će i veću rezoluciju pa možemo očekivati gustoću od 441 piskela po inču – što je puno više od 306 ppi koliko ima model S3, odnosno 326ppi koliko ima ekran iPhonea 5.

Novi model Samsungova Galaxyja na tržištu bi se trebao pojaviti u travnju ili svibnju sljedeće godine, dok se predstavljanje njegovog najvećeg konkurenta – iPhonea 5S očekuje u lipnju, no glasine o ovom modelu kažu da ne trebamo očekivati nikakvu revoluciju, već samo hardversku nadogradnju.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene