Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna o čemu se radi

Zuckerberg najavio novitet na Facebooku koji će 'spašavati živote'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Facebooka Mark Zuckerberg sutra bi trebao na jednoj američkoj nacionalnoj televiziji najaviti novitet na Facebooku, koji bi 'mogao spasiti živote'.

Predstavnici Facebooka nisu odgovarali na upite medija o najavljenom "spasonosnom" novitetu, prenosi Mashable. No, američki mediji bave se nagađanjima o mogućim novim značajkama koje bi mogle biti predstavljene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suradnja Vlade i IT sektora Obama se sastaje s 15 svjetskih tehnologijskih lidera Slika nije dostupna Nasljednica Tima Cooka? NAPUSTILA MODNO CARSTVO: Najplaćenija izvršna direktorica stiže u Apple!

>> Poziv na 14. rođendan preko Fejsa prihvatilo 50.000 ljudi, policija će blokirati ulicu!

Tu je moguće proširenje postojećih alata poput "Lifelinea", koji obavještava Facebook ukoliko korisnik objavi suicidalnu poruku, ili seta alata predstavljenih prošle godina kojima je cilj smanjenje cyber nasilja. Ipak, nagađanja ostaju nagađanja, a sutra bi Zuckerberg trebao otkriti o čemu se zapravo radi.

Sa Zuckerbergom će se kao gošća pojaviti i COO Facebooka Sheryl Sandberg.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene