Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na londonskom aerodromu

Avionu sa 67 putnika otpali kotači, pilot uspješno sletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici i članovi posade evakuirani su iz britanskog putničkog zrakoplova nakon što su mu otpali prednji kotači prilikom slijetanja u londonsku zračnu luku.

Svih 67 putnika i četiri člana posade evakuirani su ubrzo nakon incidenta na londonskom aerodromu City. Na mjesto događaja stigle su i vatrogasne ekipe. Glasnogovornik avio-kompanije je dodao: 'Jedan je putnik pretrpio lakše ozlijede i trenutno je na putu za bolnicu. Naš prioritet je osigurati da se svi putnici zbrinu.' Glasnogovornica vatrogasaca za Reuters je rekla kako je ozlijeđenih dvoje.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Glasnogovornica londonskog aerodroma City rekla je kako je zrakoplov unatoč oštećenjima na prednjim kotačima ipak sletio. 'Svih 67 putnika je evakuirano, a trenutno se čeka ekipe istražitelja da stignu na teren i naprave očevid.'

London-City je najmanja od pet zračnih luka koje održavaju zračni promet u britanskoj prijestolnici. Njezina je gradnja dovršena u listopadu 1987., a u 2008. je primila 3,3 milijuna putnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene