Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi kvar Boeinga

Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!"

Zrakoplov Southwest Airlines
Zrakoplov Southwest Airlines Afp
Aktualno Galerija +0 Zrakoplov Southwest Airlines Galerija 1/1 >>
Boeing 737-800 na letu iz Denvera za Houston u SAD-u ostao je bez poklopca motora, te se hitno morao vratiti u zračnu luku.

Pravu dramu proživljavali su u nedjelju ujutro putnici zrakoplova Boeing 737-800 na letu iz Denvera za Houston nakon što je poklopac motora otpao i udario u zakrilce krila. Bio je to pravi horor za putnike koji su sjedili uz krilo aviona i svjedočili tom nemilom događaju, a sve je snimljeno i mobitelom. Jedan od putnika napisao je: "Hvala za srčani udar." 

Pročitajte i ovo Svjedočenje tetorista tko stoji iza napada? Svjedočenje terorista iz Moskve: "Kontaktirao nas je i obećao svakom po 10.000 dolara"

Prema snimci koju su istražitelji dobili iz kontrole zračnog prometa, jedan od pilota rekao je da je nekoliko putnika i stjuardesa čulo kako je nešto glasno udarilo u krilo. Zrakoplov se hitno vratio u zračnu luku, a svi su putnici evakuirani te im je ponuđen drugi let. Nitko nije ozlijeđen, prenosi CNN.

"Ispričavamo se zbog neugodnosti zbog kašnjenja, ali prioritet stavljamo na krajnju sigurnost za naše kupce i zaposlenike", stoji u priopćenju tvrtke Southwest.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Mozambiku Bježali od epidemije, ukrcali se na brod koji je potonuo, poginulo više od 90 ljudi

Ovo je još jedan nemili događaj za tvrtku Boeing nakon što je nedavno na jednom od njihovih zrakoplova otpao kotač, a na drugom se tijekom leta otvorila vrata za izlaz u nuždi.

Istraga ove najnovije nesreće u tijeku je, a riječ je o zrakoplovu koji leti od 2015. godine bez poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene