Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Asadovi pristaše

Slavlje u Alepu: Državna televizija objavila da je grad potpuno pod nadzorom vojske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijska vojska povlači se kod Palmire. Islamisti su u iznenadnoj ofenzivi ponovno zauzeli taj grad. Strahuje se za sudbinu poznatih antičkih ruševina.

U Alepu, pristaše predsjednika Asada slave. Državna televizija je objavila da je grad potpuno pod nadzorom vojske. Međutim pobunjenici tvrde da u nekim četvrtima još pružaju otpor.

Pročitajte i ovo Saša - 1 Svijet se prisjetio Černobila U prazne ulice napuštenog Pripjata i desetljećima nakon najveće nuklearne katastrofe oni se i dalje vraćaju Zoran Marinović, dobitnik nagrade HND-a Čestitamo! Fotoreporter Zoran Marinović dobitnik nagrade HND-a za reportažu o eboli koju je snimio za Novu TV: „Kada kolege prepoznaju vaš rad, onda je to posebno“

Za Dnevnik Nove TV javio se Zoran Marinović koji je u Alepu. Evo što je rekao o posljednja 24 sata.

''U protekla 24 sata nevjerojatna količina eksploziva bačena je na dio grada pod nadzorom pobunjenika. Od same zore 2-3 aviona neprestano bombardiraju Alepo i svi se od malog broja novinara čudimo kako je moguće da unutra išta ostane.

Pobunjenici su u Alepu u jednom području koje je manje od 5 kvadratnih kilometara i u svakom trenutku se očekuje da i taj dio grada bude očišćen, da u roku od 24 sata Alepo bude slobodan. Normalno to je vrlo nezahvalno prognozirati jer to smo već vidjeli u Siriji varljiva ta ratna sreća jer Alepo se čisti od pobunjenika, a u Plamiri pobunjenici islamske republike ulaze u grad'', rekao je Marinović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene