Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo za muškarce

Žirinovski se zauzima za poligamiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni ruski političar, čelnik Liberalno-demokratske stranke Vladimir Žirinovski, predložio je u Moskvi na sjednici Vijeća za realizaciju prioritetnih nacionalnih projekata i demografsku politiku da se muškarcima dopusti sklapanje drugog braka bez raskidanja prvog, javljaju ruski mediji.

'Ako se muškarcu dopusti sklapanje braka s drugom ženom koja je rodila, a da on pritom ne raskine brak s prvom suprugom, koju poštuje i ne želi uništiti obitelj, na taj ćemo mu način nametnuti odgovornost i za drugu obitelj', smatra Žirinovski. On je podsjetio da se u Rusiji izvanbračno rađa 30 posto djece.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Također je predložio da se problem samaca riješi uspostavom službe za upoznavanja i osnivanjem domova kulture u gradovima gdje bi se održavali takvi susreti. Žirinovski se već ranije zauzimao za ozakonjenje poligamije u Rusiji. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene