Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Zenicu i Mostar pogodio novi val potresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje Zenice i Mostara pogodili su novi potresi, jedan od 2,8 stupnja po Richteru a drugi od 3,3 stupnja po Richteru.

Potres, osim što je ponovo uznemirio građana nije prouzročio nikakve materijalne štete.

Pročitajte i ovo Potres u Rakovici Zastrašujući prizor Objavljena snimka potresa u Rakovici: "Treslo je 10 do 15 sekundi. Oštećena je crkva i zgrada općine...” Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo"

Prema izvješću seizmološkog odjela Hidrometeorološkog zavoda Federacije BiH potres u Zenici bio je jakosti 2,8 stupnjeva po Richteru a epicentar je bio oko tri kilometra izvan same Zenice.

>> VIDEO Snažan potres u Zenici, građani u strahu izašli na ulice

Slabiji potres osjetio se prije podne i na širem području Mostara, no nema naznaka da je prouzročio ikakvu materijalnu štetu, potvrdio je Hidrometeorološki zavod Federacije Bosne i Hercegovine.

Prema dostupnim informacijama, potres je bio jakosti 3,3 stupnja po Richteru s epicentrom desetak kilometara izvan gradskog područja(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene