Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin na Tenerifima

Žena na smrt pretučena baseball palicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svojm stanu na Tenerifma 28-godišnja Britanka na smrt je pretučena baseball palicom. Policija je nesretnu ženu pronašla u lokvi krvi, a reagirali su na poziv susjeda koji su prijavili buku.

U 3 sata ujutro uznemireni susjedi u naselju Playa de las Americas pozvali su policiju i prijavili nasilje u susjedstvu. Zateklu su ženu pretučenu na podu, koja je još uvijek davala znakove života. Prevezena je u bolnicu gdje je jučer oko 13 sati podlegla ozljedama, pišu britanski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očajna Beograđanka PRETUKAO BIVŠU ŽENU I ODVEO DJECU U TURSKU 'Nisam ni sanjala da ću prolaziti ovaj pakao' Slika nije dostupna Mlatio je onesvještenu Nakon hipnoze sjetila se svakog detalja 8-satnog napada dečka

Dečka nesretne žene španjolska policija je uhitila nakon saznanja da ga je žrtva nešto prije 3 sata ujutro pozvala i rekla da se ne osjeća dobro. Svađa i vriska započele su čim je muškarac ušao u apartman. 

Policija je izvijestila kako je u apartmanu pronašla krvavu palicu za baseball te da su u nekoliko soba vidljivi znakovi borbe. I žrtva i njezin dečko na Tenenrifima su imali stalno prebivalište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene