Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeto u Ukrajini

Zauzeto sjedište policije u Odesi, oslobođeno 67 aktivista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 2.000 proruskih aktivista zauzelo je u nedjelju sjedište policije u Odesi gdje su postigli oslobađanje uhićenih istomišljenika, javlja agencija France presse.

Masa prosvjednika se okupila nasuprot sjedišta policije tog grada i zatim je u kamionu stigla skupina mladih koji su se tim vozilom probili u sjedište policije gdje su zahtijevali puštanje uhićenih tijekom sukoba u petak kada je u požaru zgrade sindikata poginulo 42 ljudi.

Pročitajte i ovo Kaos u Meksiku - 4 Policija bacila suzavac Drama u Meksiku: Kamionetom razbili vrata predsjedničke palače Prosvjed francuskih poljoprivrednika Blokada glavnog grada Opsadno stanje oko Pariza, poljoprivrednici blokirali četiri autoceste: Na terenu 15.000 policajaca

'Borbe u Ukrajini mogle bi se pretvoriti u međunarodni rat'

Oni su skandirali zahtjeve za oslobođenjem uhićenih kolega prosvjednika, što su i postigli. Oko 2.000 ljudi je ostalo na ulicama, okruženi specijalnom policijom.

Prema podacima mjesne policije nakon tog napada je pušteno 67 uhićenih u petak, ili polovica osumnjičenih koji su uhićeni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene