Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTO TO TAMO VIJORI?

Za vrijeme govora Hillary Clinton, iz publike se zavijorila zastava Jugoslavije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nacionalna zajednica za unapređivanje obojenih ljudi' (NAACP) organizirala je 61. godinu zaredom na kojoj je govorila kandidatkinja za predsjednicu SAD-a, Hillary Clinton.

Clinton je okupljenima na svečanoj večeri govorila o problemima javnog školstva ali i o rasizmu. Dio njezinog govora bio je usmjeren na kritiku Donaldu Trumpu zbog njegovih rasističkih ispada.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu"

Među prisutnima Clinton je izmamila ogroman pljesak u znak podrške kandidatkinji za predsjednicu Sjedinjenih Američki Država.

No ono što je tek nekima zapelo za oko bila je zastava Jugoslavije koja je zavijorila među publikom.

 

Hillary Clinton vrlo je aktivna na Snapchatu, popularnoj društvenoj mreži koju dnevno koristi 100 milijuna korisnika, a najpopularnija je upravo u Americi. Na jednom od kratkih filmića koje je objavila na svom službenom Snapchat računu „hillaryclinton“ prikazuje se njezin govor iz Detroita, a u oči upada zastava bivše SFRJ. Video će biti aktivan na Snapchatu 24 sata, nakon čega se automatski briše, a s obzirom da ga nije moguće vidjeti niti na jednoj drugoj platformi, za vas smo izvukli screenshot zastave iz njega.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene