Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili ga tek u bolnici

Zalijepio se za školjku u javnom WC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako nikada, ali baš nikada ne treba sjesti na školjku u javnom WC-u uvjerio se i jedan 58-godišnjak iz australskog gradića Cairns. On je u subotu u jednom trgovačkom centru ostao zalijepljen za dasku WC školjke.

Australska policija apelira na građane da pomognu u potrazi za šaljivdžijom koji je stavio ljepilo na dasku u jednom od javnih WC-a u shopping centru i jednom 58-godišnjaku priskrbio užasnu neugodnost. Muškarac je prebačen u bolnicu s daskom zalijepljenom na stražnjici i tek tamo su mu je uspjeli nekako odtraniti uz pomoć jakog industrijskog otapala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon glamuroznog otvorenja Odbačeni papiri, prljave zahodske školjke... Neugodni prizori javnog toaleta kraj Pelješkog mosta Slika nije dostupna Toilet EXPO Više nikome nije svejedno na kakvu će WC školjku sjesti!

>> Ostao zalijepljen na WC-u

Gradski dužnosnici opisali su događaj kao bolesnu i nastranu šalu. 'Zgrožen sam time što je taj gospodin morao proći zato što netko misli da je to smiješno. To nije bila bezazlena psina', kazao je za australski AP gradski vijećnik Di Forsyth. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene