Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ostao zalijepljen na WC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnji Britanac završio je u bolnici nakon što je zaglavio u WC-u. Naime, on se zalijepio za dasku koju je neki 'šaljivac' namazao ljepilom.

Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja da muškarca izvuku, liječnici su u bolnicu, u zapadnom Midlandu, otpremili i čeličnu kabinu WC-a, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Austrian Airlines Iz Beča za New York Let za pamćenje: Avion se nakon dva sata leta morao vratiti natrag na polazište, a razlog bi vas mogao prilično iznenaditi Sergej Lavrov SERGEJ LAVROV VIDEO Ruski ministar vanjskih poslova šokirao se - švedskim WC-om: "Nemate pojma koliko je to nehumano"

Ekipa Hitne pomoći stigla je na mjesto događaja malo prije podneva. 

'Muškarac je ostao zaglavljen na WC-u. Čini se da je netko dasku namazao ljepilom. Unatoč naporima da ga izvučemo morali smo zatražiti pomoć vatrogasaca da muškarca zajedno s kabinom dopremimo u bolnicu', izjavio je glasnogovornik bolnice. 

Liječnici su morali upotrijebiti posebne kemikalije kako bi 'spasili' muškarca, a prema riječima glasnogovornika osim pretrpljenog stida, 35-godišnjak nije zadobio ozbiljnije ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene