Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija u Britaniji

Zaleđeno jezero odnijelo i četvrti život: Djeca u igri propala kroz pukotinu, šestogodišnjak zadnja žrtva

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Trojica dječaka preminula su nakon što su propala kroz površinu zaleđenog jezera u britanskom gradu Solihullu. Liječnici su se borili za život četvrtog dječaka, no nije mu bilo spasa.

Šestogodišnji dječak četvrto je dijete koje je umrlo nakon što je u nedjelju palo u ledeno jezero u Solihullu, priopćila je policija West Midlandsa.

U nedjelju su preminula trojica dječaka, u dobi od 8, 10 i 11 godina. Zaleđena površina jezera pukla je dok su se djeca igrala te su propala u vodu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija sumnja na počinitelja Misterij star 65 godina: Četverogodišnji dječak pronađen u kutiji

Svjedoci kažu da su se četvorica dječaka igrala na ledu kada je jednome od njih noga propala kroz ledeni pokrov, piše Sky News.

Dok su mu druga tri dječaka pokušavala pomoći, svi su upali u led.

Pročitajte i ovo Tanmay Sahu zatočen u bunaru NE ZNA SE JE LI ŽIV Osmogodišnji dječak upao u bunar dubok 120 metara, u njemu je već skoro dva dana

Sva četiri dječaka bila su bez pulsa u trenutku kad su ih spasilačke ekipe izvukle iz ledene vode.

Prevezeni su u bolnicu, ali je policija rekla da se troje od njih "nije moglo oživjeti". Spasilačke ekipe pretraživale su područje jer nije bilo sigurno koliko je djece bilo na jezeru u trenucima tragedije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene