Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE ZNA SE JE LI ŽIV

Osmogodišnji dječak upao u bunar dubok 120 metara, u njemu je već skoro dva dana

Tanmay Sahu zatočen u bunaru
Tanmay Sahu zatočen u bunaru Foto: Screenshot
U Indiji je u tijeku akcija spašavanja osmogodišnjaka koji je u bunaru zatočen skoro dva dana. Dječak je u bunar dubok 120 metara pao tijekom igre.

Indijske hitne službe pokušavaju spasiti osmogodišnjeg dječaka Tanmaya Sahu, koji je zatočen u 120 metara dubokom bunaru koji više nije u uporabi.

Zapeo je na dubini od oko 17 metara, s rukama iznad glave, a spasioci su u utrci s vremenom da mu spase život te mu šalju kisik, izvijestio je Daily Mail.

Shyamendra Jayaswal, upravitelj okruga Betul u kojem se dogodio incident, rekao je da dječak možda nije pri svijesti budući da se prestao javljati spasiocima.

"Spašavanje zbog kamenja traje dulje nego što smo očekivali. Trebamo doseći dubinu od oko 14 metara i onda iskopati tunel. To će potrajati jer se radi o tvrdom kamenju", rekao je.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović HRVATSKA U SCHENGENU Povijesni dan za Hrvatsku, slavlje u Bruxellesu: Stiglo zeleno svjetlo za ulazak u Schengen, nižu se reakcije

Pročitajte i ovo Ilustracija kaos na ulicama Pogubljen prvi prosvjednik osuđen na smrt: Obješen u zoru, zemljom bjesne novi nemiri

Sunil Sahu, Tanmayev otac, rekao je da je dječak u bunar upao dok se igrao na farmi te otišao na drugo polje, na kojem se dogodila nesreća.

"Moja 12-godišnja kći ga je vidjela i rekla mi da je pao u bunar. Odmah smo pojurili na mjesto nesreće. Disao je i čuli smo ga iz bunara", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene