Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tijekom mitinga u SAD-u

VIDEO MiG se srušio na parkiralište: Piloti za dlaku izvukli živu glavu

Za vrijeme aeromitinga srušio se MiG-23
Za vrijeme aeromitinga srušio se MiG-23 Foto: Van/Don Ayers/Platforma X
Na aeromitingu u SAD-u borbeni zrakoplov MiG-23 srušio se na parkiralište u blizini stambenog naselja. Posada aviona uspjela se na vrijeme izbaciti iz zrakoplova te je prošla neozlijeđeno.

Za vrijeme aeromitinga Thunder Over Michigan srušio se borbeni zrakoplov MiG-23. Srećom, posada zrakoplova stigla se na vrijeme izbaciti iz padajućeg zrakoplova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paralizirana od šoka Turist napastovao djevojku, uspjela se obraniti, a onda je uslijedio šokantan obrat: "Zaprepaštena sam!"

MiG-23, sovjetskog dizajna, srušio se na parkiralište u blizini stambenog naselja u nedjelju oko 16:30. Također, navodi se da su piloti nakon izbacivanja iz zrakoplova završili u jezeru, no ubrzo su izvađeni te su u dobrom stanju. Podataka o žrtvama na mjestu nesreće nema.

 

Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se kako se posada izbacuje iz zrakoplova i samo nekoliko sekundi kasnije dogodilo se nekoliko eksplozija na MiG-u koji naposljetku udara u zemlju. Ubrzo se na nebu pojavio gust crni dim.

Nakon nesreće na Facebooku je objavljen kraj 25. Thunder Over Michigan aeromitinga.

 


 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strah u Australiji VIDEO Drama na letu: Muškarac prijetio da će raznijeti zrakoplov, policija na terenu

"Dame i gospodo, imamo situaciju koja zahtijeva da prekinemo miting. Molim vas da uđete u svoja vozila i mirno izađete s aerodroma", poručili su. Incident je u fazi istrage, a u ovom trenutku nisu poznati nikakvi drugi podaci, uključujući uzrok nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene