Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjena pored njega

Portret Clintona skrivao tajnu koju nitko nije znao - Osim jednog čovjeka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autor portreta Billa Clintona otkrio je što predstavlja sjenka koju je naslikao kraj lika bivšeg američkog predsjednika.

Još jedna haljina zatresla je internet. Ovaj put riječ je o kontroverznom portretu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Umjetnik Nelson Shanks koji ga je naslikao još 2006. godine pojasnio je da je na slici, lijevo od Clintonova lika, napravio i sjenu koja u stvari simbolizira čuvenu plavu haljinu Monice Lewinsky.

Pročitajte i ovo Bill Clinton Hitra reakcija Oba su bila brza! Nakon što se spominju u dokumentima o ozloglašenom pedofilu, oglasili su se bivši američki predsjednici Slika nije dostupna Famozna odjeća Ponuda od milijun dolara: Hoće li najzloglasnija haljina u prodaju?

 

Podsjetimo, riječ je o pripravnici u Bijeloj kući koja je imala aferu s Clintonom za vrijeme njegovog predsjedničkog mandata.

'Haljina se nalazila na lutki, ali ona nikad nije bila u sobi dok mi je pozirao Clinton. Sjena haljine, predstavlja i metaforu - sjena na Clintonu-predsjedniku i poslu koji je radio', pojasnio je Shanks a prenosi Independent.

Monica Lewinsky prvi put javno progovorila o aferi s Clintonom!

Kao što je poznato, haljina koju je Monica Lewinsky nosila pri jednom susretu s Clintonom bila je glavni dokazni materijal tijekom istrage jer je na haljini ostala predsjednikova sperma.

Bill Clinton kasnije je priznao da je imao seksualnu aferu s pripravnicom Lewinsky.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene