444887
444887
444887
444887
444887

Bolje je da Hillary Clinton ovo ne vidi: Google opet nehotice 'kuha' nevolje

  • , 29.07.2016., 12:56
  • Autor:
  • komentara

Ako je Hillary možda i zaboravila koliko je njezin suprug znao biti nestašan, Google nije.

 
 
 
 
Hillary Clinton (FOTO: AFP)
Hillary Clinton (FOTO: AFP)

Upita li ovih dana Hillary Clinton Googleov pretraživač koliko njezina kći Chelsea ima godina, bolje joj je da zatvori preglednik i prije nego što dobije odgovor.

Naime, najpoznatiji internetski pretraživač mogao bi je podsjetiti na gorke dane jer je Google nekom svojom logikom 'u obitelj' uvrstio i Monicu Lewinsky.

Štoviše, Lewinsky je opet stala između supružnika, baš kao i sredinom devedesetih godina, kada je Bill Clinton služio kao američki predsjednik.

Podsjetimo, nestašni je Bill imao aferu s tadašnjom pripravnicom u Bijeloj kući, te je osramoćenoj Hillary trebalo puno snage da mu oprosti nevjeru. 

Hillary got a little bit too excited

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se