Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudski ostaci

Smrad iz pogrebnog poduzeća otkrio odvratan zločin, pronašli 190 ljudskih ostataka: "To nije pepeo vaših najmilijih"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je otkriveno da u svom lažnom pogrebnom poduzeću imaju više od 190 komada ljudskih ostataka, bračni par pobjegao je iz savezne države. No uhićeni su i vraćeni natrag te sada u zatvorima čekaju suđenje za gnjusan zločin.

Vlasnici nepostojećeg pogrebnog poduzeća u Coloradu u kojem je pronađeno 190 dijelova ljudskih ostataka u fazi raspadanja izvedeni su pred suca kako bi se suočili sa stotinama optužbi za kaznena djela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušao se spasiti Užas u susjedstvu! Muškarac ušao u lift i poginuo

Pročitajte i ovo Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Carie Hallford pojavila se na Okružnom sudu u Colorado Springsu preko videa u srijedu. Saslušanje Jona Hallforda bilo je u petak. Optužnice svakog od supružnika sastoje se od 190 točaka, među kojima su zlostavljanje leša, više od 50 optužbi za krivotvorenje, pet za krađu i četiri za pranje novca.

Nitko od njih nije se izjasnio o krivnji. Njihovo sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 5. prosinca.

Pročitajte i ovo Derek Chauvin Napad nožem Napad u zatvoru: Izboden bivši policajac osuđen za ubojstvo Georgea Floyda

Pročitajte i ovo Zoran Pripuz - 4 zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke Određen je istražni zatvor za troje uhićenih zbog kampova na Murteru

Slučaj je započeo početkom listopada kada je dojava o "odvratnom smradu" dovela do otkrića tijela u pogrebnom poduzeću Return to Nature u Penroseu, oko 55 kilometara jugozapadno od Colorado Springsa.

Nakon što su tijela uklonjena, policajci su rekli da je pronađeno 190 ljudskih ostataka, od kojih su neki tamo bili čak četiri godine. Ured mrtvozornika koristio se otiscima prstiju i medicinskom dokumentacijom kako bi pokušao identificirati tijela, a koristit će i DNK ako bude potrebno, piše ABC News.

Pročitajte i ovo Kosta Kostanjević, ravnatelj Sportskih objekata iza kulisa Pozadina drame na Hipodromu: "Morali smo se odlučiti na radikalan potez"

Pročitajte i ovo Zoran Pripuz - 4 DETALJI AFERE KAMPA NA MURTERU Uskok objavio za što terete Pripuza: Djelatnica lažirala očevid?

Članovima obitelji supružnici su lagali da su njihovi najmiliji kremirani te su im predali materijale koji nisu njihov pepeo, stoji u sudskim zapisima.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićena jedna osoba Policija u susjedstvu pronašla zavidan vojni arsenal: Tražili su nešto sasvim drugo

Par je uhićen 8. studenog u kući oca Jona Hallforda u Oklahomi, prema federalnom uhidbenom nalogu jer su pobjegli iz države kako bi izbjegli kazneni progon. Federalna optužba odbačena je nakon njihova uhićenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene