Obavijesti Video Pretražite Navigacija
77 kilograma

Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Ilustracija, zapljena droge
Ilustracija Foto: PU splitsko-dalmatinska
Policajac i njegov "poslovni partner" u poslu s drogom sastali su se u Velikoj Gorici, a onda je sastanak prekinula akcija naoružanih policajaca. U automobilu su pronašli više od 77 kilograma droge.

Policajci Nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta istraživali su osobe uključene u narkolanac, a istraga ih je dovela do Velike Gorice, gdje su u srijedu usred dana zatekli sastanak dvojice muškaraca, u dobi od 37 i 41 godinu.

U jednom od automobila bilo je više od 75 kilograma marihuane. Da stvar bude gora, 37-godišnjak je - policajac.

Pročitajte i ovo Pronađeni kokain u automobilu - 2 Čak 17 pakiranja FOTO Policijski pas nanjušio golemu količinu kokaina u luksuznom automobilu: Pogledajte gdje je bio skriven

Pročitajte i ovo Sandrine Josso skandal u Francuskoj Političarka optužila kolegu da joj je stavio drogu u piće: “Drhtala sam i znojila se, a onda sam ga vidjela... Rekla sam si - bježi!"

Kako javlja policija, zbog sumnje u protupravno ponašanje zatečenih osoba na temelju naloga nadležnog suda obavljena je pretraga Mercedesa kojim se koristio 37-godišnjak te je u vozilu pronađeno više PVC vrećica ispunjenih marihuanom ukupne težine 77.340 grama.

Pročitajte i ovo Konzumacija droge Poražavajući podaci Raste konzumacija droga u Hrvatskoj, a životna dob korisnika sve je niža: Ipak ima i jedna dobra vijest

Pročitajte i ovo Uhićen Nenad Petrak poznati detalji VIDEO Dramatična snimka uhićenja hrvatskog vođe međunarodnog narkokartela: Nenad Petrak pao u Turskoj

"S obzirom na to da je osumnjičeni 37-godišnjak ujedno i policijski službenik, on je rješenjem načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske udaljen iz službe te će se protiv njega u zakonskom roku podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka", dodali su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene