Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duž 41 kilometra

POČELI GRADITI ZID Mađarska diže ogradu, na granicu poslali vojsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska je počela graditi privremenu ogradu prema Hrvatskoj, a nekoliko stotina mađarskih policajaca i vojnika upućeno je na mađarsko-hrvatsku granicu.

Mađarska je u petak rano ujutro počela graditi privremenu ogradu na granici prema Hrvatskoj, objavio je premijer Viktor Orban, a nekoliko stotina mađarskih policajaca i vojnika upućeno je na mađarsko-hrvatsku granicu, prenosi mađarska novinska agencija MTI.

Pročitajte i ovo Viktor Orban Parlament uskoro zasjeda Švedska bi uskoro mogla ući u NATO, Orban poručio: "Spor će uskoro biti riješen" Viktor Orban Šokantne ostavke "Ovako dalje više ne može": Javnost je bijesna, Orban uzdrman skandalima

On je za radio Kossuth kazao kako će ograda biti dugačka 41 kilometar i "preliminarna linija obrane" bit će dovršena tijekom dana.

MAĐARSKA I SLOVENIJA ZABRINUTE 'Hrvatski se sustav urušio već za jedan dan'

"Moramo poduzeti iste mjere koje smo proveli duž-srbijansko-mađarske granice", rekao je.

Svi se napori moraju usmjeriti na prekid ilegalne migracije i taj se "poslovni lanac" mora prekinuti, rekao je Orban govoreći o tome što Europa mora učiniti.

"Znamo tko je organizirao napad na Mađarsku s teritorija Srbije", kazao je Orban dodajući da su mađarske snage već uhitile "teroristu". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene