Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupljeni bježali

VIDEO Zgrada od 14 katova nestala u nekoliko sekundi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo nekoliko sekundi u Parizu je srušena velika zgrada na 14 katova. Vlasti su je srušile, a okupila se grupa ljudi, koji su znatiželjno promatrali rušenje.

U samo nekoliko sekundi u Parizu je srušena velika zgrada na 14 katova. Vlasti su je srušile, a okupila se grupa ljudi, koji su znatiželjno promatrali rušenje.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Represivni uvjeti Francuska nakon osuda Putinovog režima povukla neobičan potez: Njemačka ostala pri svom stajalištu Xi Jinping i Emmanuel Macron Diplomatski odnosi Kineski predsjednik sastao se s Macronom: Stiže i u hrvatsko susjedstvo

Zgrada je otvorena 1960ih, a u njoj su bili socijalni stanovi. Međutim, postala je žrtvom modernizacije i nije se uklapala u projekt preuređenja. Francuski mediji javljaju kako se na području na kojem se zgrada nalazila, trenutačno provodi projekt vrijedan 280 milijuna eura.

>> U samo dvije sekunde nestale dvije zgrade!

Vlasti nisu računale sa smjerom vjetra, koji je puhao za vrijeme rušenja zgrade i koji je napravio ogroman oblak prašine, koji je krenuo prema grupi znatiželjnika.

Zgrada je bila posljednja od tri slične, koje su postojale na tom području. 'Baš je tužno vidjeti kako i zadnja zgrada nestaje. Dok je zadnja zgrada bila tu, ovo je mjesto ličilo na Balzac. Sad je sve srušeno, a s rušenjem smo i mi izgubili svoju mladost', nostalgično je izjavio Antonio De Sousa, bivši stanovnik zgrade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene