Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovaj ga pljunuo

VIDEO Vozač autobusa 'puknuo' pa pretukao putnika i dobio otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa iz Seattlea dobio je otkaz nakon što je pretukao putnika koji ga je pljunuo u lice.

Dennis Echols (61) vozač je autobusa iz Seattlea koji je policiji rekao kako je "pukao" nakon što ga je jedan putnik pljunuo u lice. Čitav incident snimile su nadzorne kamere, a vozač autobusa zapravo je htio da mladić koji je zaspao u autobusu, izađe van.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Echols je zbog napada na Ethana S. McKinneya (23) završio i na sudu te su obojica optužena za napad i nedolično ponašanje. Tužitelji tvrde kako je Echols prvo McKinneya udario u glavu tupim predmetom teškim gotovo četiri kilograma te ga potom bacio preko klupe i šakom izudarao sedam puta. Nakon toga ga je bacio s klupe na tlo i nogom udario posred tijela, prenosi Seattle Times.

FOTO Vozač autobusa mu dao signal da pomakne auto, a on mu čekićem porazbijao stakla

Kevin Desmond, generalni menadžer Metroa u Seattleu, rekao je kako su postupci Echolsa posve neopravdani te da je njegov ugovor o radu poništen 4. prosinca. Iako je putnik vozača pljunuo u lice, Desmond je istaknuo kako to "ni u kojem slučaju daje pravo na takvu reakciju".

Desmond je rekao kako se svi vozači u javnom gradskom prijevozu moraju pridržavati pravila ponašanja pa tako i u slučaju kad netko na njih pljune. "Nikad ne ulazite u fizički obračun s bilo kim, osim radi samoobrane od izravnog fizičkog napada, gdje imate dobar povod vjerovati da bi vas druga osoba mogla fizički ozlijediti", citirao je dio pravilnika.

S druge strane, niti McKinney nije bez grijeha te je osuđivan za pokušaj pljačke i nekoliko puta osuđivan za nedolično ponašanje. U kolovozu je priznao krivnju za bijeg iz zatvora.

U niže priloženom videu možete vidjeti kako je incident između vozača i putnika počeo te kako je završio. Kamere su snimale i tonski pa možete čuti i što su govorili jedan drugome.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene