Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Dubrovniku

FOTO Vozač autobusa mu dao signal da pomakne auto, a on mu čekićem porazbijao stakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agresivni vozač sve je, navodno, napravio pred djetetom i suprugom koji su bili u automobilu...

Do incidenta je, prema riječima vozača autobusa, došlo nakon što je osobno vozilo bilo parkirano na stanici. Vozač autobusa je signalizirao svjetlima da se vozilo pomakne, kako bi se mogao pakirati. Kad se to nije dogodilo, vozač autobusa parkirao se ispred osobnog vozila na način da je s pola vozila ostao na cesti, piše Dubrovniknet.hr.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Vozač osobnog automobila potom je uzeo čekić i prvo pokušao razbiti staklo kraj vozačkog mjesta, a kad mu to nije uspjelo slomio je retrovizore i stakla na ulaznim vratima. Policija ga je odmah uhvatila i privela na kriminalističku obradu.

FOTO Bizarna nezgoda: Autobus probio zid ulice u Dubrovniku

'Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na 12 tisuća kuna, a protiv vozača osobnog vozila bit će podnesena kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari', rekla je glasnogovornica policije Marija Genero.

'Vikao mi je kako sam cigan i kako će me izvući za uši vani, a u njegovom automobilu su bili njegova žena koja mu je sve vrijeme vikala da prestane i malo dijete,' ispričao je vozač autobusa za Dubrovački dnevnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene