Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je ona?

VIDEO Utvara šeće Bogotom, snimile je nadzorne kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernim dijelom Bogote šeće utvara u obliku žene, uvjereni su tamošnji stanovnici, a sad ju je snimilo nekoliko sigurnosnih kamera.

Žena crne kose šeće ulicom Bogote. Snimaju je nadzorne kamere s obližnjih zgrada. U jednom trenutku ona nestaje. Zaštitar Camilo Prieto, koji osigurana jednu od tih zgrada uvjeren je kako se radi o utvari, baš kao i mnogi stanovnici koji kažu da su ženu koja nestaje i prije viđali, piše El Intrasignete.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

Iako je moguće da se radi tek o montaži ili kratkom spoju na kamerama dovoljno dugom da ona nestane iz kadra, kolumbijskim medijima posebno je zanimljivo kako se 'kratki spoj' dogodio na više kamera u isto vrijeme.

>> Što se to prikazalo na vratima autobusa?

'Možete primijetite kako se niti na jednom videu ne vidi vrijeme, a na snimkama s nadzornih kamera je uvijek naznačeno', navodi jedna osoba koja je detaljnije pogledala snimke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene