Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila otkaz

VIDEO Učiteljica u pola sata ošamarila djecu 120 puta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamere u jednom kineskom vrtiću snimile su učiteljicu kako šamara djecu koja sjede za stolom oko nje. U cijelom videu koji traje 30 minuta dječicu je ošamarila čak 120 puta.

Ovaj je slučaj dospio u javnost kada je otac jedne djevojčice zamijetio kako se malena vratila iz vrtića crvena i otečena lica, te je od ravnateljstva vrtića zatražio na uvid snimke nadzornih kamera koje su raskrinkale nasilnu učiteljicu, piše Daily Mail. 'U pola sata koliko sam vidio, učiteljica je moju kćer ošamarila 43 puta i udarila ju dva puta. Ona ne bi smjela biti učiteljica, pa ona je čudovište!', rekao je zaprepašteni otac.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Zbog loše hrane i uvjeta Obrat u zagrebačkom vrtiću: Ravnateljica podnijela pa povukla ostavku nakon pobune roditelja Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo"

>> Učiteljica djevojčicama spalila ekstenzije

Otac ove djevojčice rekao je kako to nije prvi put da se vratila iz vrtića s modricama, no kako je pretpostavio da se udarila prilikom igranja s ostalom djecom. 'Učiteljica joj je na snimci rekla da zbraja brojeve veće od 10, a ona je odgovorila kako ne zna, te ju je učiteljica počela šamarati', rekao je otac.

Kineski mediji pišu kako je učiteljica dobila otkaz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene