Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuda se događaju

VIDEO Trenutak u kojem ronilac pronalazi preživjelog u 3 dana potonulom brodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri puna dana nakon brodoloma, u potonuloj olupini broda ronilac je pronašao preživjelog muškarca. Trenutak je zabilježen video kamerom.

Nedaleko od obale Nigerije, dogodila se pomorska nesreća u kojoj je na dnu mora završio remorker Jascon 4, koji je vukao Chevronov tanker. Remorker je ušao u nemirno more, a visoki valovi su ga prevrnuli te je tegljač potonuo.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Eksplozija u Nigeriji Užas u Nigeriji VIDEO Snažna eksplozija izbrisala dio grada: "Krov se srušio na krevet moje majke, hitno je prebačena u bolnicu"

Od 12 članova posade, preživio je jedino Harrison Okene, brodski kuhar, koji je tri dana preživio zahvaljujući malenom zračnom džepu unutar kupaonice, prenosi Business Insider.

FOTOGRAFIJA OBIŠLA SVIJET: Rekla djeci da se prave mrtvi

Okene je nekako uspio preživjeti udišući zrak u prostoru visine 1,2 metra od stropa, gdje se nalazio zarobljeni zrak.

Video snimka potrage za tijelima i preživjelima u toj nesreći tek je nedavno objavljena na internetu te prikazuje dvojicu južnoafričkih ronilaca u akciji spašavanja.

"Bilo mi je toliko hladno i bio je potpuni mrak. Nisam mogao ništa vidjeti. Mogao sam osjetiti mrtva tijela posade u blizini. Mogao sam ih namirisati. Ribe su ušle unutra i počele jesti tijela. Čuo sam taj zvuk. Bio je to horor", ispričao je Okene.

Okene je prestravljen i dezorjentiran reagirao u nevjerici kad je shvatio da je još netko došao do njega. Roniocu je trebalo nako vrijeme da ga primiri i uvjeri da je njegovom užasu došao kraj.

Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene