Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Pogledajte kako je biciklistica izbjegla sigurnu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dramatičnoj snimci nadzorne kamere koja stiže iz Velike Britanije vidi se kakvu je nevjerojatnu sreću imala jedna nesmotrena biciklistica.

Britanska je prometna policija objavila šokantnu snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kakvu je nevjerojatnu sreću imala jedna biciklistica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobičan potez Zbog njih su propadali brakovi: Talijansko ministarstvo donijelo novu odluku Žrtva željezničke nesreće Saša Maček (Foto: Dnevnik.hr) više od 110 nesreća Pukom srećom preživio udar teretnog vlaka: "Rekao sam mu: 'Pazi, tu ti je negdje pruga'. I onda nas je udarilo"

Na cesti u Cambridgeshireu naišla je na pružni prijelaz sa spuštenim polubranicima, ali ga je ignorirala. Biciklom je krenula preko tračnica, kojima se velikom brzinom kretao putnički vlak.

>> FOTO Stravična nesreća: Vlak naletio na autobus, 6 poginulih

Doslovce u posljednjoj sekundi shvatila je da bi mogla poginuti te je prikočila i blago se odgurnula unatrag.

Iako je strojovođa aktivirao kočnicu za slučaj opasnosti, vlak je pružnim prijelazom svejedno projurio velikom brzinom. Pravo je čudo da biciklisticu nije ni okrznuo. Vlakovi tim prijelazom, inače, znaju proći brzinom od 120 kilometara na sat.

Žena je nakon svega obrisala znoj s čela, a zatim se samo hladnokrvno okrenula i odpedalirala u smjeru iz kojeg je i došla do pruge.

Incident se dogodio još 12. rujna, a policija je snimku objavila tek sada jer još uvijek nije uspjela identificirati nesmotrenu biciklisticu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene