Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstava je prekinuta

VIDEO Šokantan trenutak u kojem lav napada cirkuskog krotitelja, a publika vrišti

Prizor iz cirkusa
Prizor iz cirkusa Foto: Screenshot/X
Posjetitelj cirkusa snimio je dramatičan trenutak tijekom kojeg lav iznenada napada krotitelja tijekom nastupa u Кini, a publika vrišti.

Šokantan video prikazuje opasan sukob između dva lava i njihova krotitelja u cirkusu u gradu Dongning u sjevernoj Kini tijekom prošlotjedne predstave. Muški lav napao je i skočio na muškarca tijekom predstave, dok je lavica stajala po strani.

Kada su dva lava puštena, prvo je izašao mužjak lava i kružio oko ženke lavice. U jednom trenutku čuvar je morao intervenirati štapom kako bi ih razdvojio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rad u Europi Ovo su najtraženija zanimanja u Europskoj uniji: Mnogim državama još uvijek kronično nedostaje radnika

Mužjak lava tada se okomio na krotitelja, te izazvao kaos u kavezu, a preplašeni gledatelji su se razbježali, piše Daily Mail. Krotitelj je uspio pobjeći i na snimci se vidi kako bježi dok publika vrišti od straha. 

Predstava je odmah prekinuta nakon napada, a cirkus je publici vratio novac.

Pročitajte i ovo Denis Buntić razveli se 2018. Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: "Ovo je moja prva i posljednja izjava"

Pročitajte i ovo Policajac nasilnik uhićen je i optužen UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Policajac htio ljubavnicu strpati na psihijatriju, iživljavao se na njoj, no onda se dogodio obrat

Dan nakon napada gradonačelnik je rekao da krotitelja nije ugrizao lav, ali da mu je ozlijedio ruku. Dodao je da je cirkus dobio odobrenje za nastup na tom području.

Cirkus je u međuvremenu napustio grad. Ovo se dogodilo nakon još jednog šokantnog incidenta u kineskom cirkusu u kojem su dva lava u travnju pobjegla u publiku i izazvala stampedo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene