Obavijesti Video Pretražite Navigacija
razveli se 2018.

Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: "Ovo je moja prva i posljednja izjava"

Denis Buntić
Denis Buntić Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix
Slučaj bivšeg reprezentativca Denisa Buntića koji je pretukao suprugu i dalje potresa javnost. Svoju stranu sada je otkrila i njegova prva supruga Ana Primorac.

"Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece", istaknula je Ana Primorac.

"Naša bračna zajednica okončana je u veljači 2018. godine. S Denisom Buntićem provela sam 17 godina, dobili smo kćer i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju svog bivšeg supruga", kazala je Primorac za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Policajac nasilnik uhićen je i optužen UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Policajac htio ljubavnicu strpati na psihijatriju, iživljavao se na njoj, no onda se dogodio obrat

Dodala je kako je njihov brak prekinut na sporazuman način i dogovorom o brizi za djecu. Ističe i kako ne može komentirati privatni život bivšeg supruga nakon što su se razišli.

"Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovu odnosu", zaključila je Ana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene