Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad se čovjek pretvori u monstruma...

VIDEO: Divljačko zlostavljanje slonice u cirkusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna snimka mučenja životinja stiže iz Velike Britanije. Nesretnu ženku slona Anne, krotitelji u cirkusa toliko nemilosrdno tuku da gledanje jadne životinje kako pati jednostavno izaziva gađenje. Na njezinu sreću, prijatelji životinja uspjeli su skrivenom kamerom uhvatiti zlikovce na djelu.

Slonica Anne uhvaćena u Šri Lanki dok je još bila malena, a otad joj je dom u cirkusu 'Bobby Roberts Super Circus', istoimenog vlasnika Bobbyja Robertsa. Bičevi, vile, igle i udaranje nogama, najčešći su oblik zlostavljanja, koje ta nesretna životinja trpi u zatočeništvu cirkusa, lancem vezana za pod i gotovo nepokretna 24 sata na dan, piše njemački Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške ozljede VIDEO Užas u cirkusu! Akrobat pao s visine od najmanje deset metara: "U početku sam mislila da je to dio predstave" Slika nije dostupna Sretno Raju VIDEO Zaljubio se slon koji je zaplakao kada je pušten na slobodu

Vlasniku Bobbyju Robertsu prijeti kazna od 23.000 eura, a čuvar koji je Anne najčešće nemilosrdno mlatio, mogao bi, ukoliko ga se osudi za zlostavljanje životinja, dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne godine. Nesretnoj slonici prijatelji životinja pokušavaju naći novi dom i prikupljaju sredstva putem donacija. Nadajmo se da će uspjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene