Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživjela napad lava

VIDEO 'Smoždio me, nisam mogla ništa. Vrat mi je zgrabio pandžama. Mislila sam da ću umrijeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peruanska nastavnica preživjela je zastrašujuć napad lava u cirkusu. Zvijer ju je zgrabila i vukla okolo po kavezu 30-ak sekundi.

Na YouTubeu se pojavio video napada lava na nastavnicu koju je trener pozvao da sudjeluje u nastupu kao dio točke. Nitko se nije nadao da će nastavnica dobiti pogibeljan tretman.

Pročitajte i ovo Medvjed na pikniku nije bio izbirljiv VIDEO Medvjed upao na piknik! Snimka je skupila 15 milijuna pregleda Ilustracija Ovo nije prvi slučaj VIDEO Na cesti pronađeno mladunče lava u teškom stanju: Nitko ne zna čije je, ali se sumnja na jednu stvar

Roxana Guevara je mogla samo bespomoćno i u smrtnom strahu nadati se da će je moćna lavica pustiti. Lav se s njom poigravao i vukao je kao da je riječ o krpenoj lutki a ne o čovjeku.

Incident se dogodio u gradu Cuzco, a nastavnica je napad preživjela s teškim ogrebotinama vrata i torza. Iz bolničkog kreveta je rekla kako se javila sudjelovati u točki da pokaže kako lavovi nisu agresivni, prenosi Mirror.

"Smoždio me kad je skočio na mene, Nisam mogla ništa. Vrat mi je zgrabio pandžama. Mislila sam da ću umrijeti", rekal je Guevara.

Čini se da je i cirkus prekršio zakon usvojen u srpnju 2011. godine u toj zemlji, kojim je zabranjeno koristiti divlje životinje na taj način. Istraga je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene