Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prostitutka od 5.500 dolara po satu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriven je identitet prostitutke zbog koje je njujorški guverner Eliot Spitzer podnio ostavku! Tajanstvena Kristen, zapravo je 22-godišnja Ashley Youmans.

U intervjuu za New York Times, Ashley otkriva kako ju je cijeli skandal jako pogodio. Rođena u New Yerseyu, dom je napustila prije pet godina zbog zlostavljanja. Zasad nije optužena zbog umiješanosti u lanac skupe prostitucije. 

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Optužen nije ni sada već bivši guverner, koji je za Ashleyjine usluge navodno plaćao 5.500 dolara po satu. 

Zahvaljujući ovoj aferi, Ashley bi preko noći mogla postati milijunašica.

Naime, više od pet milijuna ljudi posjetilo je Ashleyjinu stranicu na internetu. San joj je postati pjevačica. Njezine pjesme skinute su čak 200 tisuća puta s interneta. Zarada je milijun kuna. I radijske postaje sada emitiraju pjesme njezinog benda. 

Afera je tim veća jer je njujorški guverner bio poznat i pod nadimcima Gospodin Čistunac - oženjen, otac troje djece,  

Prostituciju je platio najmanje 80 tisuća dolara. 

Za Ashleyjinu stranu priče otimaju se najjači američki izdavači. Prognozira se kako bi seks skandal mogao završiti i na filmskom platnu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene