Tema: Ostavka

Ivica Đikić (Dnevnik.hr) IVAN ĐIKIĆ O BARIŠIĆEVOM PLAGIRANJU "Ministar je obmanuo premijera i javnost kada je tvrdio da se radi samo o jednoj tiskarskoj grešci u jednoj maloj fusnoti"

"Nakon opsežne dokumentacije koju sam prikupio utvrdio sam postojanje plagiranja, niza neetičkih radnji, kopiranja rečenica i dijelova pasusa te zataškavanja prijašnjih radnji. To pokazuje da ministar Barišić opetovano i namjerno preuzima tuđe ideje kao svoje", ukazao je Đikić.

Vrdoljak traži Baišićev odlazak (Foto: Patrik Macek/Marko Prpic/PIXSELL) Vrdoljak traži ostavku ''Kako sankcionirati učenike zbog prepisivanja, ako je ministar dokazani plagijator?''

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak zatražio je hitnu i neopozivu ostavku ministra Pave Barišića ''jer je prvi čovjek obrazovanja dokazani plagijator''. Učinio je to nakon što je objavljeno da je Odbor za etiku ocijenio da je ministar znanosti i obrazovanja plagirao dijelove tuđih članaka.

Stranica: 78 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Stranica: 78 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se