Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala s perona na tračnice

VIDEO: Pijana pala na tračnice i umalo je pregazio vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripita žena čekajući na stanici podzemne željeznice u američkom gradu Bostonu, pala je na tračnice, no strojovođa je reagirao na vrijeme i izbjegnuta je velika tragedija.

Snimke sigurnosnih kamera sa stanice podzemne željeznice pokazale su kako žena u vidno pripitom stanju tetura do ruba perona te gubi ravnotežu i pada na željezničke tračnice, baš u trenutku kad je nadolazio vlak. Ostali putnici na peronu primijetili su što se dogodilo i mnoštvo njih stalo je na rub te počelo mahati strojovođi da zaustavi vlak.

Pročitajte i ovo Vlak Nema ozlijeđenih Vlak iskočio iz tračnica: Obustavljen promet, putnici se prevoze autobusima Slika nije dostupna Moglo je biti i gore VIDEO: Zapela za vrata vlaka i zabila se u zid

Na njihovu, i sreću žene na tračnicama, strojovođa Charice Lewis, odmah je povukla sve kočnice te uspjela zaustaviti vlak neposredno do žene koja je u tom trenutku i dalje ležala na tračnicama. 'Ljudi su mahali rukama, ali bilo ih je puno i stajali su jako blizu žute linije, što nije uobičajeno. Bilo je jasno kako mi sugeriraju da zaustavim vlak, a kako sam prilazila, primijetila sam i podignutu glavu žene na tračnicama i iznenadila se. Sve sam kočnice upalila i stavila ih na slučaj nužde. Stala sam na vrijeme i izbjegla tragediju', rekla je Lewis, a prenosi Reuters.

Pohvale gradskih čelnika

Nju i njezinu kolegicu iz Massachusetts Bay Transportation Authorityja (MBTA), na prijem su pozvali bostonski dužnosnici i odali im počast. Policija je u svojem izvješću navela kako je kod žene koja je završila na tračnicama pronađen alkohol u krvi te da je prošla bez ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene