Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Krhko djetinjstvo'

VIDEO Ovako djeca vide svoje roditelje koji piju - kao čudovišta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čudovišta mogu i za djecu biti stvarna. Pogledajte kako djeci izgledaju njihovi roditelji koji su previše piju.

Organizacija pod nazivom 'Krhko djetinjstvo' pokrenuta je još 1986. godine u Finskoj i od tada djeluje kao jedna od poznatijih organizacija takve vrste. Sve o ovoj organizaciji možete pogledati na internet stranici Lasinen Lapsuus.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Aktivnosti udruge 'Krhko djetinjstvo' imaju za cilj ohrabriti ljude da anonimno prisustvuju raspravama te da podijele svoja razmišljanja o štetnom utjecaju roditelja alkoholičara na djecu i to na službenoj Facebook stranici Fragile Childhood.

Ova kampanja također želi ukazati na činjenicu da roditelji koji piju mogu naštetiti svojoj djeci i više nego što se misli. Primjerice, neka ranija istraživanja pokazala su da je svako četvrto dijete u Finskoj patilo zbog svog roditelja alkoholičara.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene