Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njihova strana priče

VIDEO Oslobođeni prosvjednik u suzama: 'Momci koji su izašli iz zatvora plavi izlaze, krvavi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je nekoliko prosvjednika već iznijelo svoju stranu priče nakon izlaska iz zatvora, ovaj video je možda emotivno najdirljiviji jer u njemu kroz suze progovara mladić koji je vidno potresen događajima koji se u njegovoj zemlji odvijaju posljednjih dana.

'Zdravo. Ja se zovem Alen Muslić. Brata su mi priveli (u četvrtak, petak i subotu)... upadala mi je murja u stan. Otjerali su me u Marijin dvor. Tukli su me čime su stigli. Moj brat je sav plav. Momci koji su danas izašli iz zatvora plavi izlaze, krvavi. Moju jaranicu uhvatila marica, tukla, nitko nije htio stati ispred nje. Što da vam kažem... Želimo bolje sutra', poručuje mladić koji tijekom svoje izjave nije mogao suspregnuti suze zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi njegova zemlja, kao i mladi ljudi koji su pokušali promijeniti nešto u njoj.

Pročitajte i ovo Okupljeni prosvjednici u Rusiji Opresija se nastavlja VIDEO Stotine uhićenih u prosvjedima zbog smrti Alekseja Navaljnog: Privedeni i novinari Viktor Orban Šokantne ostavke "Ovako dalje više ne može": Javnost je bijesna, Orban uzdrman skandalima

'Nisu to huligani, nisu to divljaci. To su djeca koja svaki dan roditeljima traže 2 KM za kafu'

Podsjećamo, BiH još od prošlog tjedna potresaju prosvjedi nezadovoljnih građana koji žele bolji život u BiH. Prosvjedi su započeli u Tuzli, a proširili se na veći dio BiH, uključujući i Sarajevo u kojem je i snimljen ovaj video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene