Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbila tučnjava

VIDEO Potukli se u parlamentu - Ovdje su doslovno letjele stolice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog neslaganja oko prvog poslijeratnog ustava izbila je tučnjava u parlamentu.

U utorak je u nepalskom parlamentu izbila tučnjava. Članovi Maoističke stranke bacali su stolice, a četiri pripadnika sigurnosne službe su ozlijeđena, piše AFP. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne

Tenzije su porasle tijekom rasprave o prvom poslijeratnom ustavu. A iako za samo dva dana ističe rok za njegovo usvajanje, Subash Nembang morao je prekinuti raspravu nakon što se dio zastupnika sukobio s političarima vladajuće stranke.

Član vladajuće stranke UML Rajan Bhattarai rekao je da su 'leteći mikrofoni' pogodili dvojicu njegovih kolega, a za nasilje je okrivio maoiste.

VIDEO Potukli se zbog ispaše ovaca

'Mi osuđujemo takvo ponašanje', rekao je.

Oporbena Maoistička stranka pokušava spriječiti vladajuću koaliciju u nastojanjima da progura prijedlog ustava bez zajedničkog dogovora. Smatraju da se razgovor o ustavu treba nastaviti sve do postizanja konačnog dogovora, čak i ako to znači 'probijanje' roka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene