Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RANILI DVIJE ŽENE

AMATERSKI VIDEO kaosa na Times Squareu: Pucnjava policajaca šokirala prolaznike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica njujorških policajaca, koji između sebe imaju tek četiri godine iskustva na terenu, ispalila su tri hica prema sumnjivuna raskrižju prepunom građana i turista. Promašili su sumnjica te ranili dvije žene.

Večernja šetnja New Yorkom bila je prava pogibelj za dvije žene u dobi od 54 i 35 godina. Tri hica odjeknula su raskrižjem 42. ulice i osme avenije te pogodili stariju u koljeno, a mlađu u stražnjicu. Obje žene završile su u bolnici i izvan su životne opasnosti, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati"

>> New York: Dijete u kolicima ubio zalutali metak

Policija je zapravo imala namjeru uhititi 35-godišnjeg Glena Broadnaxa, koji je, prema njihovom izvješću, divljao raskrižjem u želji da ga udare nadolazeća vozila. Broadnax je sumanuto trčao spomenutim raskrižjem te izbjegavao uhićenje, a u jednom trenutku je simulirao da ima pištolj, posegnuvši rukom u džep, na što su dvojica neiskusnih policajaca reagirali hicima iz službenog oružja.

U konačnici, Broadnaxa je svladao treći policajac, koristeći elektrošoker. Priveden je i osumnjičen za prijetnje, pružanje otpora pri uhićenju, nasilničko ponašanje, ometanje službene osobe, izazivanje nereda te posjedovanje kokaina. Čitav događaj snimio je jedan od prolaznika.

Broadnax policiji nije nepoznat, jer je od 1995. do danas čak 13 puta bio u zatvoru, a uhićen je u istom periodu 23 puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene