Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neetično i strašno

VIDEO: Nemoćnu staricu zlostavljala socijalna radnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnica doma za starije i nemoćne osobe u SAD-u, snimljena je kako zlostavlja 91-godišnju štićenicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaradio prijavu Zaprijetio smrću djelatnici Centra za socijalnu skrb Slika nije dostupna Vrijedno 400 kuna Nevjerojatna drskost lopova: Provalili u Caritas

Uznemirujuće snimke snimila je obitelj starice, koja je prvo primijetila neobične masnice po njezinom licu. u sobu su zatim postavili web kameru i putem Skypea snimali što se događa te snimku s dokazima predali policiji, prenosi Sky News.

>> Čekajući socijalno, starica umrla od gladi

Carmen Pereira, 52-godišnja djelatnica, nakon toga je uhićena, a obitelj je prisutnost kamere u sobi objasnila na način da su tako lakše komunicirali sa majkom i bakom, koja pati od Alzheimerove bolesti. Sa Pereirom obitelj surađuje već 11 godina i dosad nisu imali nikakvih problema s njezinim uslugama.

'Jednostavno, srce nam se slama kad vidimo kako nam je majka zlostavljana od osobe kojoj smo vjerovali tolike godine', izjavila je Bernadine Samin, kći zlostavljane starice. Perieira je optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda i neodgovorno ponašanje. Puštena je da se brani sa slobode uz jamčevinu.

Vjerujete li da po domovima za starije i nemoćne ima zlostavljanja?

  • Da
  • Ne
  • Ne zanima me

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene