Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući sadržaj

VIDEO Monstruozni otac: 'Opalio' trogodišnjaka nasred trgovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je u trgovini u Californiji udario trogodišnje dijete jučer je uhićen zbog zlostavljanja.

Što je ovog čovjeka toliko razljutilo da je nasrnuo na dijete policija još uvijek pokušava razjasniti. Nakon neobjašnjivog incidenta koji se dogodio u jednoj trgovini, a video snimke nadzornih kamera obišle svijet, policija je uspjela identificirati muškarca sa snimke.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Slučajevi silovanja u Zadru, ilustracija - 1 Uhićen je Strava kod Zadra: Godinama seksualno zlostavljao djevojčicu od 11 godina - ovo nije jedini slučaj

Istraživanje: 17 posto mladih koristit će tjelesno kažnjavanje kao odgojnu metodu

Riječ je o 23-godišnjem Justinu Whittingtonu iz Bakersfielda u Californiji, no u kakvom je odnosu sa djetetom, nije otkriveno. Prodavač u trgovini u kojoj se ovaj nesretni slučaj dogodio, kazao je kako je muškarac djetetov otac te da često dolaze u njegovu trgovinu.

"To je grozan čovjek, to je nešto najgore što sam ikad vidio", rekao je prodavač koji je snimku s nadzornih kamera predao policiji.

Whittington koji je u trgovini u Californiji udario trogodišnje dijete jučer je uhićen zbog zlostavljanja, piđe Dailymail.

Video koji je obišao svijet ne ostavljajući nikoga ravnodušnim prikazuje trogodišnje dijete kojem prilazi muškarac te ga udara u glavu, toliko snažno da mališan završi na podu trgovine. Muškarac potom nasilno, držeći ga za majicu, digne mališana sa poda. U videu je vidljivo kako dječaku prilazi trudnica koja mališana prima za ruku i odvede iz trgovine.

Justin Whittington nalazi se u pritvoru, a sudac istrage odredio mu je milijun dolara jamčevine za izlazak na slobodu.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene