Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve započelo tučnjavom

VIDEO Kaos u parlamentu: Zastupnik zapucao iz KALAŠNJIKOVA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jordanskom parlamentu ponovno žestoke rasprave! Ovog su se puta, osim šakama, zastupnici pokušali razračunati i oružjem.

Zastupnik u jordanskom parlamentu Talal Al Sharif, nakon žestoke rasprave s kolegom zastupnikom Dmeisijem oko vanjske politike, nakratko je svratio do svog automobila iz kojeg je uzeo kalašnjikov, valjda namijenjen za - završnu riječ, prenosi Israel National News.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode Mitovi o osiguranju Pokrovitelj Osiguraj.me Nepotrebno i neisplativo: Tri najveća mita o osiguranju u koje i dalje vjerujemo

>>KALAŠNJIKOVOM PUCAO po turistima, ubio troje!

U tom su ga suludom pohodu ipak spriječile jake snage osiguranja parlamenta smještenog u Amanu. No, jordanski zastupnik Sharif se nije samo tako dao odvojiti od svog kalašnjikova, pa je upravo u trenucima otimanja za oružja s djelatnicima osiguranja, iz istog ispaljen hitac ravno u - jordanski parlament!

Ipak, ova je situacija zapravo više pravilo nego li izuzetak, jer jordanski su zastupnici poznati po žestokim okršajima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene