Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavarivanje pošlo po zlu

VIDEO Gazda je mogao samo gledati...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik jahte vrijedne 24 milijuna dolara ostao je bez svojeg plovila nakon što je na istoj izbio požar u San Diegu. Za uspomenu mu je ostala video snimka s bespilotne letjelice požara koji uništava njegov dragocjeni brod.

Na suhom doku brodogradilišta u San Diegu tijekom procesa zavarivanja na jahti "Polar Bear", vlasnika Larryja Jodsassa, jedna iskra izazvala je požar. Plamen je uništio jahtu, a vlasnik je izvan sebe od bijesa.

Pročitajte i ovo Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini" Jahta Royal Romance Uskoro istječe privremena mjera Ekskluzivne snimke Dnevnika Nove TV: Ruska jahta pod sankcijama isplovila iz trogirskog brodogradilišta

"Jesam li ljut? Ne. Ljutnja nije prava riječ", rekao je Jodsass za NBC7, a prenosi Business Insider. "To je bila moja igračka, moj divan, prelijepi dio opreme. Za mene je to najljepši ikad izgrađen brod", dodao je.

FOTO Putinova luksuzna jahta na remontu u Brodotrogiru

Požar je na jahti izbio u četvrtak oko 9:15 sati po lokalnom vremenu, a vatrogascima koji su pokušavali spasiti jahtu, posao je otežavao njezin dizajn, koji je takav da vodu ne pušta unutra. Bez vode u palubi, požar je divljao i uništio brod.

Na svu sreću, požer se nije proširio i na druge jahte, jer bi šteta bila još kudikamo veća.

Požar je svojom bespilotnom letjelicom snimio Kurt Roll, vlasnik jednog od brodova na istim dokovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene