Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Čajka'

FOTO Putinova luksuzna jahta na remontu u Brodotrogiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službeni brod ruskog predsjednika, koji je 2009. kupljen za 40 milijuna dolara, na popravku će biti do sredine travnja.

U Brodotrogir je na remont stigla luksuzna, bogato opremljena jahta 'Čajka' ruskog predsjednika Vladimira Putina, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce

U plovećem doku radi se na trupu službenog broda ruskog moćnika koji je dug 53,8 metara, a popravak će trajati do sredine travnja.

Vladimire, čestitamo!

Inače, jahta izgrađena 2009. godine kupljena je prije tri godine za 40 milijuna dolara za vrijeme mandata Dmitrija Medvedeva.

'Pa što da je to Putinova jahta?! Nema veze čija je, važno je da mi imamo posla. Nemamo što previše pitati, nego raditi, a treba pohvaliti one koji su zaslužni za to da je jahta tu', rekao je za Slobodnu Dalmaciju sugovornik iz škverskih krugova i dodao da nije Putin prvi koji ih je odabrao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene