Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatični trenuci

VIDEO Evo kako je izgledao upad policije u parišku trgovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otmičar Amedy Coulibaly je ubijen, a policija je sada fokusirana na pronalazak negove partnerice Hayat Boumeddiene.

Na internetu su osvanuli dramatični video zapisi upada policije u košer trgovinu u kojoj je Amedy Coulibaly držao taoce. Nakon što su specijalci upali u trgovinu iz nje su počeli bježati zarobljeni ljudi.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

IS: 'Počeli smo s operacijom u Francuskoj, sutra će to biti Britanija, SAD i drugi'

Francuska policija u lovu je na pomagače napadača koji su dva dana ubili 17 ljudi. A jedna od ključnih figura je Hayat Boumeddiene, partnerica Amedyja Coulibalyja koji je ubijen kada je policija upala u parišku trgovinu. Opisuju je kao naoružanu i opasnu. Policija je fokusirana na Boumeddiene za koju se sumnja da je bila s ubijenim kada je u četvrtak u Parizu ubijena policajka, piše BBC. Policija je u trgovini pronašla tijela četiri taoca za koja se vjeruje da su ubijeni prije upada.

Teroristički napad u Parizu otkrio slabosti obavještajnih služba

Podsjetimo, policija je u petak ubila i dvojicu napadača krivih za krvavi pohod na magazin Charlie Hebdo u srijedu. Akcije policije pohvalio je francuski predsjednik Francois Hollande, ali i upozorio na daljnje prijetnje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene