Obavijesti Video Pretražite Navigacija
El Ponchis

VIDEO: Dječak koji brutalno ubija za narkokartel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seriju gnusnih ubojstava u ratu narko kartela u Meksiku provodi brutalni ubojica poznat samo kao El Ponchis (Plašt). Ima samo 12 godina!

Spomenuti dječak plaćeni je egzekutor kartela u ratu za kontrolu trgovine kokainom. Meksičke vlasti vjeruju kako je mučio i pobio na desetke osoba, pripadnika rivalskih narko bandi, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

>> Meksička vojska ubila šefa jednog od najvećih narkokartela

El Ponchis većinu žrtava ubija takozvanom tehnikom Degollar, odnosno gotovo dekapitacijom, a postoje i videa koja kruže internetom i koja prikazuju ubijanje žrtava na gnusan način. Snimka koju prenosimo nije jedna od njih, ali prikazuje dječaka nepoznatog identiteta za kojeg se vjeruje da je El Ponchis.

On ubija, a ženska banda rješava leševe

On navodno surađuje sa skupinom žena koje se nazivaju Chavelas i koje kombijem prevoze leševe žrtava koje je sam El Ponchis ubio te ih odlažu na zabačenim mjestima. Meksička vojska vjeruje i kako zna za koga brutalni dječak radi. 'Smatramo kako El Ponchis radi pod zapovjedništvom Julia Jesusa Radilla, narkobosa u državi Morelos', rekao je glasnogovornik meksičke vojske.

Vojska tvrdi kako je mladi ubojica aktivan u gradu Jiutepecu te kako je identificiran tijekom istrage kao plaćeni ubojica koji radi za Radillu i njegov kartel SPC (South Pacific Drug Cartel). 'Žrtve su mučene, njihovi vratovi prerezani i tijela pobacana pored cesta i u zabačenim krajevima', dodao je glasnogovornik.

Svaki dan 50 ubijenih u Meksiku

Radilla i njegov plaćeni 12-godišnji ubojica, prošlog mjeseca uspjeli su pobjeći vojsci, koja je izvršila raciju navodne baze SPC-a. Svakim danom u Meksiku živote izgubi 50 osoba kao žrtve ubojica brojnih narko kartela. Samo u ovoj godini, vlasti vjeruju kako bi brojka ubijenih mogla preći i 18.000 žrtava!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene