Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Rio de Janeiru

VIDEO: Kamere snimile ubojicu 12-ero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Rio de Janeira objavila je snimku nadzornih kamera na kojoj se vidi sav užas masakra ubojice koji je upao u školu i ubio 12, a ranio još 12-ero djece.

24-godišnji Wellington Oliviera ušao je naoružan u osnovnu školu u siromašnom predgrađu Rio de Janeiru, ubio 12 učenika i ranio još 12. Zatim je ubio i sebe. Brazilska javnost šokirana je ovim krvoprolićem kakvog dosad nisu zabilježili.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu?

>> Masakr u Brazilu: 11 ubijenih u pucnjavi u osnovnoj školi

Na snimci se vide djeca kako bježe iz učionice izložena pucnjevima ubojice. Policija je priopćila kako je Oliviera u školu ušao s dva pištolja i oproštajnom porukom. Zaštitarima u školi je rekao kako mora održati govor nakon čega je počeo pucati na djecu. Olivier je bio bivši učenik iste škole i vjeruje se kako je bio mentalno nestabilan. U oproštajnoj poruci je zamolio da netko stane kraj njegova groba i zamoli Boga za oprost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene